dit is CPO!

Iedere particulier kan samen met zijn toekomstige buren zijn eigen woning ontwikkelen en het huis bouwen dat hij wenst. Bovendien is een huis in CPO ook nog eens beter betaalbaar dan in de markt aangeboden woningen; dit kan flink wat schelen. Bij CPO zijn de toekomstige bewoners zelf projectontwikkelaar. Gedurende het gehele ontwikkel- en bouwtraject nemen zij, georganiseerd in een vereniging, de beslissingen. Ze kiezen een architect en een aannemer en werken direct samen met alle professionele partijen in het bouwproces. Zo ontstaan er binnen ieders budget goede woningen, die aan alle individuele wensen voldoen.

over BIEB

BIEB staat voor Bouwen In Eigen Beheer. Ons bureau begeleidt mensen die samen met toekomstige buren hun eigen woonhuizen willen bouwen. We helpen bij het opzetten van projecten, adviseren en coachen, maar laten ze zelf beslissen over hoe er wordt gebouwd en hoe de huizen er uit gaan zien.

 

Met de toekomstige bewoners zoeken we de grenzen van de mogelijkheden op. Niet langer bepaalt een woningbouwcorporatie, gemeente of projectontwikkelaar hoe de huizen er uit gaat zien. Samen met straatgenoten van straks ben je zelf projectontwikkelaar, opdrachtgever en zelfs al goeie buur nog voor u uw nieuwe huis betrokken hebt.

BIEB is de uitvinder van deze geëmancipeerde wijze van bouwen die bekend is geworden onder het begrip Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Tijdens het gehele traject van een CPO staat BIEB u ter zijde, treedt op als gids, adviseert bij te nemen beslissingen en wijst op de mogelijkheden die er zijn.

Door de opgedane knowhow is BIEB bij elk eventueel opduikend probleem in staat het bouwproces tot het einde te overzien en de juiste adviezen te geven. Samenwerken met BIEB bespaart u veel problemen, tijd en geld.