BIEB team

onze mensen

eigenaar / projectadviseur

Henk Vlemmix

Mede-oprichter en grondlegger en bedenker van Bouwen In Eigen Beheer. Inmiddels bijna 40 jaar actief in CPO-projecten waarbij opdrachtgeverschap en medezeggenschap altijd centraal staan. Op dit moment voornamelijk actief in de initiatieffase van nieuwe projecten.

 

projectadviseur

Jeroen Hollander

Als ervaringsdeskundige bij het ontwikkelen en wonen in de CPO De Kersentuin in Utrecht, weet ik hoe belangrijk je buurt en de contacten met buren zijn. De ervaringen die ik daarbij en bij woningcorporaties heb opgedaan, zet ik graag in om anderen hun woondroom te laten verwezenlijken.

projectadviseur

Rik van der Velden

Ik heb 30 jaar ervaring als architect, bouwkundig adviseur en ontwerpmanager. Ik werk graag samen met andere professionals om onze opdrachtgevers naar een goed eindresultaat begeleiden. Het is mooi om mensen grip te geven op de situaties waarin ze wonen en werken. Daarnaast werk ik enthousiast aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Het is spannend om steeds weer nieuwe inzichten en technieken in de bestaande praktijk te voegen met steeds betere en comfortabeler gebouwen tot gevolg. Ik heb een mooi vak.

 

eigenaar / projectadviseur

Jan Walrecht

Medeoprichter van BIEB en al 32 jaar betrokken bij de projecten van BIEB. Emancipatie van woonconsumenten is altijd mijn drijfveer geweest en zal dat wel altijd blijven. Trots en betrokkenheid is het resultaat van samen je eigen woning en buurt ontwikkelen. Bij BIEB de laatste tijd vooral aktief bij de opstart van projecten. Daarnaast concreet bezig met het stimuleren van (woning)bouw met een optimale footprint.

projectadviseur

Linda Luiten

Niets is mooier dan een project af te ronden met trotse nieuwe bewoners. Geen anonieme woningen maar woningen waarin bewoners hun persoonlijke waarden en keuzes terug zien.  Geen anonieme omgeving maar een warm bad…

 

projectadviseur

Martje van Horrik

Het trotse gevoel bij de oplevering van de nieuwe bewoners: ‘Wij hebben dit samen gedaan’ en hier deel vanuit maken geeft mij voldoening. CPO projecten bieden ruimte om duurzame en architectonische unieke projecten te realiseren en zijn een geweldige manier om woningen te bouwen die aansluiten bij wat mensen echt willen.

projectadviseur

Yolanda van der Zanden

Mijn hart ligt bij het samen ontwikkelen van woningbouwprojecten en gemeenschap.
Ik ben maatschappelijk betrokken en heb ruime ervaring in zowel commerciële projectontwikkeling als bij corporatie en overheid. Trots ben ik als bewoners gelukkig zijn met hun nieuwe huis.

projectadviseur

Sanne Jaspers

eigenaar / projectadviseur

Marco Vlemmix

Niet alleen bouwen aan de huizen, maar ook bouwen aan de groep met de kracht van samen delen. Dat is volgens mij waar het om zou moeten gaan. En dan gewoon voor wat het kost. Met respect voor elkaar en voor de planeet.

projectadviseur

Ilse Schuts

Open, luisterend bijdragen aan breed gedragen besluitvorming, ervaring met sociocratie, mensen en wensen op de eerste plaats, generalist in het bouwproces van kop tot staart, maatschappelijk betrokken met voorkeur voor gezond en duurzaam leven.

projectadviseur

Teun de Bok

Het helpen realiseren van initiatieven van enthousiaste bewoners op het snijvlak van sociaal, techniek en ontwerp is mijn belangrijkste drijfveer in dit werk.

buromanager

Cathelijne Holthuis

Het eerste contact met BIEB begint vaak bij mij. Ik help graag projecten op gang en als het eenmaal loopt krijg je van mij uiteindelijk ook de rekening. Als ervaringsdeskundige kan ik iedereen aanraden om in een CPO project te stappen en zelf te bepalen hoe je wil wonen.