CPO Blossem – Doe Mee! – infoavond 1 maart 2023

28 juni, 2022

Architectuur begint met een goed verhaal. Goede huizen bouw je binnen en van hout. Bouwen doe je samen. Vereniging CPO Blossem heeft na een selectieprocedure het bouwkavel 3.4 toegewezen gekregen. Dit bouwkavel ligt op het voormalig Nibbit terrein in Breda en is onderdeel van het plan Blossem.

De ontwikkelaar van het gebied (NBU/Maas-Jacobs) heeft een selectieprocedure uitgeschreven om een tweetal bouwkavels toe te wijzen aan twee CPO groepen. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap , waarbij een groep particulieren zelf samen een locatie ontwikkelt. De vereniging CPO Blossem heeft een van deze locaties gegund gekregen.

Midden in het park, dat aangelegd gaat worden in Blossem, zal CPO Blossem samen met de toekomstige bewoners haar eigen bouwplan ontwikkelen met 15 op maat ontworpen appartementen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk een duurzaam, natuurinclusief en circulair gebouw te maken. Zo is bijvoorbeeld een van de mogelijkheden om de appartementen in hout uit te voeren. De appartementen worden in de fabriek gemaakt waar de bouwomstandigheden ideaal zijn.

De toekomstige bewoners kunnen zelf beslissen en keuzes maken over de inrichting en de uitstraling van hun appartementen. Ook is het mogelijk om zelf te bepalen hoe groot het appartement wordt.

CPO Blossem laat zich bijstaan door Bouwen In Eigen Beheer, Bureau Jochem Heijmans & M3H Architecten.

Neem de regie in eigen handen en zet samen met ons je droomappartement in het park neer, dicht bij het centrum van het bruisende Breda.

Kom bij CPO Blossem!

Algemene uitleg over wat CPO is: https://bouwenineigenbeheer.nl/wat-is-cpo/

Architectuur begint met een goed verhaal. Goede huizen bouw je binnen en van hout. Bouwen doe je samen.

Je kan hieronder via een formulier meteen aangeven dat je mee wil doen in CPO Blossem Breda.
Dit wordt doorgestuurd naar de vereniging.

Ik wil meedoen met CPO Blossem Breda
Bezig met versturen