Hier vind je het overzicht van alle CPO-projecten die BIEB begeleidt en heeft begeleid. Op deze pagina zijn de projecten van BIEB te filteren naar de fase waarin ze zich bevinden: gerealiseerd / in aanbouw / in ontwikkeling. Inmiddels zijn er al zo’n 100 projecten gerealiseerd. Voor de CPO-projecten die momenteel in ontwikkeling zijn kan je je via een formulier vervolgens aanmelden. Houdt voor deze projecten ook de actuele nieuwsberichten in de gaten.

Meer informatie
Er is nog plaats voor nieuwe leden!

In Nijmegen gaat de vereniging Toekomstmuziek 10 appartementen bouwen voor 50 plussers die leeftijdsbestendig en duurzaam willen wonen.
Nieuwe leden zijn welkom!

Meer informatie

In de groene wijk Hofsedam, op loopafstand van het centrum van Wijchen, ontwikkelt een gemeleerde CPO-groep acht woningen.

cpo St Servatius Westerhoven

Sint Servatius

Westerhoven
9 woningen
Joost van der Sande
Bouwbedrijf Baken

Meer informatie

In Bergen op Zoom gaat stichting collectief de Compagnie twaalf appartementen en een aantal gemeenschappelijke ruimtes ontwikkelen in gebouw D van de Cort Heyligerskazerne.
U kunt u nog aanmelden voor dit bijzondere project!

 

Meer informatie
cpo noorderstreek tilburg

In Tilburg, net buiten de Ringweg Oost, aan het kanaal tussen de Quirijnstoklaan en de Jac van Vollenhovenstraat is de nieuwe wijk Noorderstreek bijna klaar. 11 Woningen worden in CPO ontwikkeld.

Meer informatie
De appartementen zijn zomer 2020 opgeleverd.
cpo de omscholing eersel

Eersel
14 woningen
Stephaan Maas
Aannemersbedrijf P. van Hulst B.V