FILTERS:

Hier vind je het overzicht van alle CPO-projecten die BIEB begeleidt en heeft begeleid. Op deze pagina zijn de projecten van BIEB te filteren naar de fase waarin ze zich bevinden: gerealiseerd / in aanbouw / in ontwikkeling. Inmiddels zijn er al zo’n 100 projecten gerealiseerd. Voor de CPO-projecten die momenteel in ontwikkeling zijn kan je je via een formulier vervolgens aanmelden. Houdt voor deze projecten ook de actuele nieuwsberichten in de gaten.

[searchandfilter taxonomies="sermons-category,sermons-tag,sermons-speakers" show_count="1,1,1"]
Meer informatie

In Bergen op Zoom gaat stichting collectief de Compagnie twaalf appartementen en een aantal gemeenschappelijke ruimtes ontwikkelen in gebouw D van de Cort Heyligerskazerne.
U kunt u nog aanmelden voor dit bijzondere project!

 

Meer informatie

Er staat weer een aantal nieuwe projecten op stapel. Houd onze site in de gaten voor mogelijkheden om in te stappen!

Meer informatie

In Tilburg, net buiten de Ringweg Oost, aan het kanaal tussen de Quirijnstoklaan en de Jac van Vollenhovenstraat is de nieuwe wijk Noorderstreek bijna klaar. 11 woningen worden in CPO ontwikkeld.
Er zijn nog kavels beschikbaar! Interesse? Mail naar noorderstreek@gmail.com

Meer informatie
In opdracht van TBV wonen

BIEB begeleidt (de klankbordgroep van) de 150 bewoners in het proces naar de sloop of renovatie van hun woningen in gebouw Piusstaete op het Koningsplein in Tilburg.

Meer informatie

Een wooncomplex voor verschillende generaties midden in het centrum van Eersel

Meer informatie

In opdracht van woningbouwcorporatie TBV wonen begeleidt BIEB twee groepen aanstaande huurders die inspraak krijgen in hun nieuw te bouwen woningen.

Meer informatie

Twaalf gezinnen gaan in Bergharen (gemeente Wijchen) hun eigen wijkje bouwen.

Meer informatie
de bouw is begonnen!

In Hoeven worden op de locatie van voormalige basisschool de Reuzelaar in CPO een 26 tal woningen ontwikkeld. Onder begeleiding van BIEB en ondersteund door Keeris architecten worden er patio’s ,staterswoningen, tweekkappers en vrijstaand geschakelde woningen gemaakt.