FILTERS:
[searchandfilter taxonomies="sermons-category,sermons-tag,sermons-speakers" show_count="1,1,1" empty_search_url="https://bouwenineigenbeheer.nl/projecten/"]
Meer informatie
Nog maar een paar plekjes vrij!

In Tilburg, net buiten de Ringweg Oost, aan het kanaal tussen de Quirijnstoklaan en de Jac van Vollenhovenstraat is de nieuwe wijk Noorderstreek bijna klaar. 10 tot 14 woningen worden in CPO ontwikkeld. Er zijn nog een paar kavels beschikbaar!

Meer informatie
In opdracht van TBV wonen

BIEB begeleidt (de klankbordgroep van) de 150 bewoners in het proces naar de sloop of renovatie van hun woningen in gebouw Piusstaete op het Koningsplein in Tilburg.

Meer informatie

Een wooncomplex voor verschillende generaties midden in het centrum van Eersel

Meer informatie

In opdracht van woningbouwcorporatie TBV wonen begeleidt BIEB twee groepen aanstaande huurders die inspraak krijgen in hun nieuw te bouwen woningen.

Meer informatie

Twaalf gezinnen gaan in Bergharen (gemeente Wijchen) hun eigen wijkje bouwen.

Meer informatie
CPO Reuzelaar , voor elk wat wils!

In Hoeven worden op de locatie van voormalige basisschool de Reuzelaar in CPO een 26 tal woningen ontwikkeld. Onder begeleiding van BIEB en ondersteund door Keeris architecten worden er patio’s ,staterswoningen, tweekkappers en vrijstaand geschakelde woningen gemaakt.

Meer informatie

In fase 4 van de Beljaart in Dongen worden in een bijzonder bouwveld 8 tot 10 woningen met CPO ontwikkeld. De vereniging is opgericht, de architect gekozen en de aannemer geselecteerd. Begin zomer hopen we te starten met bouwen!

 

 

Meer informatie

Aan de westkant van Kaatsheuvel ontwikkelt vereniging Westwaarts samen met BIEB een CPO project van 22 woningen.

Meer informatie

Bijzonder project van circa 18 woningen in Tilburg. Binnen één blok zullen woningen met een verschillende uitstraling/gevel worden gebouwd.