Mansus Amfora – Oerle

Gevelimpressie

Inleiding

De wijk Zilverackers in Oerle is flink in ontwikkeling. De eerste huizen staan er al een tijdje en de contouren van de nieuwe wijk worden zichtbaar. Veel variatie in straten met een dorps karakter, op een steenworp afstand van het centrum van Oerle. Binnen deze nieuwe wijk heeft een club mensen zelf hun eigen woningbouwproject ontwikkeld samen met BIEB.
luchtfoto Oerle Zuid

Inleiding

Op 10 kavels van allemaal ca. 250 m2 aan de Mansus en de Amfora hebben zij, binnen de regels die de gemeente Veldhoven daarvoor stelt, samen tweekappers en vrijstaand geschakelde woningen ontwikkeld.
situatietekening Mansus Amfora

Korte Beschrijving

Wil jij ook een nieuwbouwwoning kopen en daarbij zelf veel bepalen? Dat kan in een CPO project, samen zelf opdrachtgever zijn binnen je eigen woningbouw project. Een nieuwbouwwoning is energiezuinig en onderhoudsarm. Bovendien heb je zelf invloed op de kosten door de keuzes die je maakt. Je mag zelf mee de indeling en de opties van je woning bepalen. Binnen dit project heeft een collectief van 10 huishoudens volledig haar eigen plan ontworpen samen met KDV architecten. In september 2018 zijn de woningen opgeleverd, Bouwbedrijf van Montfort uit Bergeijk heeft de huizen gebouwd.
Referentiegevels omgeving
luchtfoto Oerle Zuid


Top